Bonus: Vad är grejen med cirkulära gallerior?

Kurerad secondhand, ett stort utbud av begagnat, matsvinnsrestauranger och reparatörer av alla de slag. Drömmer du, liksom vi, om cirkulära gallerior? Eller förstår du inte vad grejen är med det dära "cirkulärt"?


Emma Sundh och Maria Soxbo tar hissen upp i framtidens galleria, och reder ut vad en cirkulär galleria är, vad den kan tänkas innehålla och dessutom avslöjar Emma vad hon jobbar med just nu. Spolier: Drömprojekt!

I bonusavsnittet "Vad är grejen med cirkulära gallerior" tar vi dig med in i framtidens galleria. Häng med, lyssna, inspireras och efterfråga en cirkulär galleria i din kommun eller region!


I Plan B-podden vill vi utforska hur livet 2.0 kan bli. Det göttiga livet efter omställningen, som håller sig inom planetens gränser och där normer och status bygger på helt andra värden än pengar, flashiga prylar och flotta yrkestitlar. Om vi fabriksåterställer världen och börjar om, vad ska vi då satsa på för att plan B-livet inte bara ska bli hållbart utan till och med bättre än det fossilstinkande plan A-livet?

Get bonus content on Patreon

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.