79. Hur du skapar MoneyFlow

Vad är att ta Hundra % Ansvar, är det en speciell känsla, är Hundra % Ansvar samma över tiden eller förändras det…....??

 

Har du tänkt på att pengar är energi som kan jämföras med Kärlek. Att kärlek vill vara fri och ju mer kärlek vi ger desto mer får vi tillbaka. Om du skulle låsa in lite av den kärleken på ett konto för att spara för framtiden eller tills att du blir pensionär, vad skulle hända med Kärleken då. Vad händer med flödet? Hur skulle en sådan kärleksrelation fungera?

 

Eller när vi tex lägger skuld och klagar mycket i en relation så vill den personen tillslut inte vara med oss…och tänk då på hur det känns för pengarna om du klagar på dem. Att allt är pengarnas fel. Tror du pengarna vill vara med dig då??!

 

Om vi istället som med kärleken kan släppa pengarna fria och skapa ett MoneyFlow. Att vi tar bort alla gamla föreställningar om pengar och ge dem större utrymme. Annette berättar vad som hände henne samma dag efter att hon hållit en grupp i MoneyFlow inne på Change Makers Academy.

 

Du kan själv vara med och skapa MoneyFlow varje torsdag, vi ger dig en kostnadsfri prova-på månad. Klicka bara på länken och regga dig.

https://network-4338955.mn.co/share/5dYyzizXhtNSnGp6?utm_source=manual

 

Nu börjar vi planera att resa till Costa Rica och vill gärna ha tips på plaster. Maila alla dina tips:

hello@changemakersacademy.se


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.