121. Bertil Wosk - Hoppfull till allt som sker

Anette Stjernström möter Bertil Wosk


Bertil som för många förknippas med att vara grundare av hälsoföretaget Holistic, men som är så mycket mer.

Här om sin livsresa, hur livsrösten inom honom har lett honom vidare till sin passion - själslig medvetenhet och hälsa.

Hur han tidigt i livet började med meditation och yoga, och hur han sedan utbildade sig till näringsterapeut och fick klarhet i hur vi människors mående ofta berodde på olika former av brister i kroppen.


Han delar sin syn på hur vi människor lever idag, vad vi petar i våra kroppar och att vi behöver kliva in och ta ett större medvetet ansvar för vårt eget välmående. Om uppkomst av depresioner, ångest mm så ofta kommer från obalans i vår tarmflora, vilket fler o fler studier också visar på.


Även den själsliga hälsan är väldigt viktig för Bertil eftersom allt hör ihop. Hans positiva syn på hur den mänskliga medvetenhet ökar bland oss människor. Hur fler människor börjar förstå att det existerar en kollektivt medvetande, att Moder Jord också har sin utveckling och vi människor behöver åka med i på den resan.


Det här avsnittet ger en härlig och hoppfull syn på allt som sker i världen, och att det som sker behöver ske för att allt ska kunnas utvecklas till det bättre. Med massor av klokskap och viljan till att dela med sig i kärlek. Som han säger - allt skit och allt kärlek hamnar till slut i det kollektiva medvetandet och det är allas vårt egna ansvar att bestämma vad vi vill ska hamna där

Du når Bertil via mail:

bertil.wosk@holistic.se


Holistic podcast - Hälsa kommer inifrån

https://poddtoppen.se/podcast/1463395736/halsa-kommer-inifran


Läs mer om oss:

https://changemakersthemovement.com


Följ oss på Instagram:

changemakersthemovement_


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.