122. Anette & Annette - Vad har vi nu på gång?

Avsnitt med oss Anette Stjernström & Annette Forslund


Nu är vi ännu längre ifrån varandra. Forslund har just landat in i Kenya där husbygget nu är igång, och Stjernström är med campern nere i södra Spanien. Trots avståendet så är det inget som hindrar oss från att skapa nya planer och fortsätta vara de actions takers som vi verkligen är.


I Kenya finns både alfa apor och alfa krabbor, men Forslund har hittat ett hemligt vapen som får dem att ta till flykt utan att hon ens behöver använda det.


Åter igen kommer vi fram till att det är "handlandet" som gör skillnaden, eller som vi säger - Vi bestämmer själv vilken film vi vill se på tv:n och det är upp till alla oss själva att byta kanal eller ej. Men vi behöver göra något för att byta kanal, vi behöver ta action.


Att ta action är väldigt naturligt för oss och därför händer det ofta nya saker runt oss, så som att vi nu byter namn på podden till Change Makers Podden...för vi är ju Change Makers och den passar för Change Makers och vi kommer fylla den med gäster som är Change Makers...som är modiga och följer sin lust och sitt hjärta.


Tipsa oss om det är någon du tycker vi ska ha med i podden.

Du kan maila hello@changemakersacademy.se eller via...


vår hemsida:

https://changemakersthemovement.com


Där kan du även bli medlem i vår stört härliga community och se till att börja leva det liv du drömmer om.


Följa oss på Instagram:

changemakersthemovement_
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.