117. Cecilia Åkesdotter - Utveckling kräver drama

Anette Stjernström träffar Cecilia Åkesdotter


Ett öppet samtal på djupet, där Cecilia bla ger sin syn på vad medvetenhet är. Hur vi hittar den högsta vibrationerna i kärlek och tacksamhet, och sätter det i perspektiv till vilka som är de lägsta vibrationerna. Att bli medveten om hur vi påverkas av vilken energi vibration vi befinner oss i och att förändra den.


Vi behöver en medvetenhet för att utvecklas i vårt självledarskap. Det självledarskap som är så viktigt på alla plan och som bla ligger till grund för alla våra relationer - både realtionen med mig själv och andra. Om vikten att vara sann. Men hur kan vi förstå om vi är sanna eller ej?


Cecilias har sedan hon var barn haft ett liv fyllt av smärta och utanförskap, men istället för att låtas sig "gå under" så valde hon att kliva in i acceptans. Nu idag förstår hon att hennes barndom är hennes största skatt. Vikten av motgångar och lidande för att kunna utvecklas. När vi väl klivit in i den utvecklingen skapas en stark nyfikenhet av vad mer vi kan göra.....vad mer är möjligt?


På Cirkus kan vi förvänta oss en magisk upplevelse när Cecilia på plats kommer hålla en hjärt-mediation med alla i salongen. Det kommer skapa en vibration som sträcker sig långt utanför den arenan, hela vägen ut i universum....Wow, det vill ingen missa!


Mer om dagen på Cirkus:

https://changemakersthemovement.com/cirkus/


Du kan kontakta Cecilia via hennes hemsida:

https://akesdotter.se


Mer om oss:

https://changemakersthemovement.comHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.