116. Torbjörn Eriksson - Den holistiska arbetsplatsen

Nu har vi besök av ännu en nominerad till Årets Change Makers, denna gång som företag.

Det är Torbjörn Eriksson, VD för Tenant & Partner - som brinner för att utveckla en arbetsplats där det ges utrymme för varje enskild individs útveckling.


Verkligen ett ledarskap och en arbetsplats i framkant, som vunnit många priser just för det de skapar.


I deras företagskultur finns inget utrymme för makt. Där finns inte heller plats för människor som skyller på andra och det är nästan ett krav att du ska vilja självutvecklas för att ens få anställning. Tex har alla medarbetare en egen coach, det går en åtta veckors kurs i mindfullness mm


Torbjörns egna rutiner för att vara den bästa versionen av sig själv är fysik träning samt meditation och medveten andning. Han har även ett knep han ofta gör innan han går upp på scenen....avslöjas i avsnittet :)


I det här avsnittet delar han även med sig om sina framtidsvisioner och han delar även några råd till många av dagens entreprenörer.


Den 1 oktober kommer Torbjörn sitta i publiken för att nyfiket se om han och företaget blir vinnare av Årets Change Maker.

För dig som inte vill missa det och allt annat historiskt som sker den dagen kan läsa mer + boka biljett via länken här:

https://changemakersthemovement.com/cirkus/


För dig som vill veta mer om oss:

https://changemakersthemovement.com
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.