78. Katrin Sandberg - Hitta din sanna story

Idag har vi härligt besök av storycoachen Katrin Sandberg. Författare, entreprenör och väldigt genuint kärleksfull i hur hon vill bidra till andra människor och världen.

 

Katrin har lång erfarenhet av entreprenörskap och har bla startat upp 4Good – idag Sveriges största kvinnliga nätverk. Hur hon alltid varit en person som tidigt klivit in i nya branscher och varit nyfiken på att prova nytt – med andra ord så har hon en bra feeling att hitta nya trender.

 

Idag brinner Katrin för sin roll som storycoach där hon hjälper företag och människor att hitta sin egen story, och där personen i storyn är JAG själv. Hon får oss att minnas vilka vi är från grunden och att hitta den röda tråden genom livet.

 

GladStark är ett begrepp som hon ofta använder sig av – hur vi i GladStark hittar lust, glädje och det vi brinner för. När vi hittar det vi älskade att göra som barn, när vi får kontakt med den känslan igen och vad som händer när kliver av beteendet att bara hämta svaren från vårt huvud. Att allt blir både enklare och friskare när vi lever från vårt sanna ursprung.

 

I avsnittet får du även veta vad det innebär för Katrin att ta 100% ansvar.

 

Lyssna och njut!

 

Karin på instagram: storycoachen

Katrins boka ”Hitta din sanna story” finns som e-bok

 

Vår community: www.changemakersacademy.se

Följ oss på instagram: hundraprocentansvar


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.