Avsnitt 38 - Fångad av en utomjording

Namnet Desiree är franskt och betyder "den efterlängtade" och precis så är det, vi har längtat efter att ha med denna sprudlande och inspirerande Desiree Olsén i podden.


Hon börjar med att berätta hur hon på Linkedin blev påhoppad av en utomjording vilket ledde till att hon gick med i en av grupperna på Change Makers. Hur det beslutet sedan tagit henne vidare till att se flera av sina rädslor och att förstå att hon faktiskt har modet inom sig att kunna övervinna dem.


Hur hon ändrade sin syn trygghet när hon förstod att hon gått i en fälla och lurade sig själv. Vilket tog henne vidare till att våga starta eget företag. Men att försöka göra det genom att vara perfekt och göra saker enligt alla mallar var inget som gav Desiree varken lust eller energi. Inte förens hon fick modet och vågade börja göra saker på sitt sätt – och inte på rätt sätt – kom företaget igång. Hon skrattar när hon berättar hur hon gjorde sina filmer på Linkedin och att de ledde till att nya kunder hörde av sig - och att hon nu fattar att våga vara sig själv är just det som är att vara Perfekt!!


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.