Avsnitt 31 - Vågade bryta sig loss

På sin resa i Sverige träffade Anette på insiktsfulla Amelie Willner och Carl Einefors som brutit upp från det gamla för att leva ett liv i mer rikedom.


Som de själva säger levde de tidigare ett helt normalt och bra liv, de har utbildat sig som de flesta, hade bra jobb, skaffat barn, hade hus och båt mm. Ja, de var inte missnöjda med tillvaron men det var ändå något som saknades. Livet rullade på så fort, söndagsångesten gjorde sig mer och mer påmind...var det verkligen meningen att leva livet för att se fram emot helger och semestrar eller kan det vara på ett annat sätt?


Lusten och kraften till förändring växte sig starkare och starkare. Det slutade med att de avvecklade sitt gamla liv för att börja något nytt, fast det hade då ingen aning om vad det nya skulle bli. Det räckte att de visste att det finns inget "sedan" utan det finns bara ett NU - och som de sa till sig själva att "vi kommer ångra om vi inte gör det".


Vilken härligt insikt och beslut som tagit dem till att idag leva ett liv som är mycket enklare och i mer frihet. Idag bor de i Varberg och driver där Fästningens B&B och Vandrarhem. Såklart har de under vägen dit stött på motstånd och har lärt sig massor, så in och lyssna på deras inspirerande berättelse om deras tips.


Du får ha överseende med den något sämre ljudkvalitén i detta avsnitt, istället får du fokusera på att lyssna och inspireras av vårt samtal.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.