Inte Bara Kläder - Åsa Sannerheim

Gäst i poddens 5:e avsnitt är Åsa Sannerheim, född -82 och utbildad färganalytiker på True Color International.

Som florist under många år lärde sig Åsa att skapa vackra färgkombinationer i buketter och arrangemang. När hon sedan drabbades av astma som gjorde det omöjligt att fortsätta arbeta med blommor, tog hon fasta på sin känsla för färg och utbildade sig till färganalytiker. Från att ha arbetat intuitivt med färgerna som florist dök hon nu djupare in i färgläran och lärde hon sig att arbeta estetiskt på ett logiskt sätt.

Hur viktiga är färgerna för garderoben? Hur viktiga är färgvalen för vårt utseende, för upplevelsen av oss själva, och andra? Har vi egentligen råd att gissa oss fram till vilka färger vi passar i, eller kan vi med medvetna färgval faktiskt bromsa vårt behov av att shoppa, för att vi då får en garderob som hänger bättre ihop, och som gör att vi nöjer oss med färre plagg? Och hur har färganalysen utvecklats sedan den lite stelbenta årstidsindelningen på 80-talet?

Hör Åsa Sannerheim berätta om det magiska i att kunna sätta färgerna, om hur de harmonierande färgvalen har fått henne att bli mer autentisk och tydlig inför sig själv, och andra.


⭐ Se bilder på Åsa i olika outfits genom livet på @intebaraklader på facebook och instagram.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.