Petra Korpi: Vahvuuteni on kyky nähdä kauneutta maailmassa

Petra Korpi, kahdeksankuukautisen pojan äiti, unelmoi vähän hitaammasta elämästä, ja siitä, että hän soimaisi itseänsä hieman vähemmän. Bella Table ja Yes Girl -podcasteista tuttu Petra muistelee raskausaikaa ja synnytystä (expectations vs. reality!) sekä kertoo vauva-arjestansa, jossa hän kamppailee monien eri roolien ristitulessa. Ystävyydelle ja parisuhteelle tulee varmasti omat kukoistusvaiheensa, Petra uskoo. Nyt tässä vauvavaiheessa on ihan ok olla jotain vähän sinnepäin. 


Positiivisen psykologian opiskelu on antanut Petralle tärkeitä työkaluja vaikeidenkin tunteiden käsittelyyn ja tarjonnut arvokkaita ajatuksia lapsen kasvatukseen. Hän on myös ymmärtänyt oman vahvuutensa: kyvyn nähdä kauneutta maailmassa ja herätä jokaiseen uuteen päivään avarakatseisena ja uteliaana.


Kaupallinen yhteistyö + ALEKOODI: Oslo Skin Lab 

Oslo Skin Labin kollageenijauheesssa on kollageenia eli proteiinia, jota esiintyy luonnollisesti kehossa ja joka pitää ihon kiinteänä ja joustavana. Osoitteessa www.osloskinlab.fi saat jäseneksi ryhtyessäsi saat nyt alekoodilla RUUHKAVUOSIA 60 % alennuksen ensimmäisestä The Solution-pakkauksesta.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.