Noora Hostikka: Pienillä kikoilla maustan arkeni omannäköiseksi ja kivaksi

Kahden pienen lapsen äidin, Perjantain parhaat -podcastista tutun Noora Hostikan arjessa isot palikat ovat aika samanlaiset kuin monella muullakin pienten lasten vanhemmalla: lapset, työ ja arjen askareet. Arjen hyvyydestä Noora ei kuitenkaan tingi vaan haluaa tehdä siitä omannäköistä, erityistä ja kivaa koko perheelle. Noora kertoo hyviä kikkoja, miten ruuhkaisenkin arjen voi maustaa ystävyydellä, kulttuurilla, liikunnalla ja uusilla kokemuksilla.


Kun nopeasti kiitävää aikaa ei voi pysäyttää, pyrkii Noora olemaan siinä aidosti läsnä. Hän on utelias hidastamaan elämäänsä. Miten ihmeessä hidastaminen onnistuu suorittajaluonteen, täysipäiväisen työn ja suositun podcastin juontamisen kanssa? 


Kun Noora koulussa piirsi sukupuunsa, opettaja ei uskonut sen monimutkaisuutta todeksi. Hänen varhaislapsuuttansa väritti biologisen isän alkoholismi ja perheväkivalta, myöhäisempää lapsuutta uusperheen onni ja turva. Lapsena Noora piti isän alkoholismia ja väkivaltaa normaalina ja vasta myöhemmin hän ymmärsi niiden vääryyden. Nyt Noora haluaa suojella omia lapsiansa kaikelta pahalta ja tarjota heille hyvän ja turvallisen lapsuuden. Vaikka useat asiat elämässä hän on oppinut tekemään 80 %, äitinä hän ei osaa eikä haluakaan olla vähempää kuin 100 %.


Seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta ja laita podi tilaukseen!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.