Laura Tarkka: Älä kuuntele vinkkejä vaan rakenna omannäköisesi elämä

Laura Tarkan rakas joogaharrastus on jäänyt tänä keväänä vähemmälle, vaikka tämän piti olla se kevät, kun hän eri asanoissa mietiskelee, mitä tekee isona. Koronan myötä Kämp Collection Hotelsin toimitusjohtaja on keskittynyt saamaan yrityksen 600 työntekijää takaisin töihin. Nyt nopeatempoinen Laura rentoutuu kuuntelemalla bisneskirjoja 1,8 nopeudella meditatiivisilla kävelyillään ympäri Lauttasaarta sekä kokkailemalla kahden vielä kotona asuvan teinin kanssa.

Laura nauttii suunnattomasti, kun lapset kasvavat ja siirtyvät seuraaviin elämänvaiheisiin. Ajatus isoäitiydestä saa hänet hymyilemäään lämpimästi. Laura kertoo, miten hän on yhdistänyt itselleen kaksi rakasta asiaa, lapset ja työn. Hän kuitenkin kieltäytyy antamasta muille vinkkejä.

Laura Tarkka on kolmen teinin äiti ja juhlii jo 24. hääpäiväänsä. Hän on Kämp Collection Hotelsin toimitusjohtaja, entinen sijoitusanalyytikko, pankkiiri ja talousjohtaja. Hän toimii myös viidessä eri hallituksessa. Hän on intohimoinen joogaaja, kirjojen lukija ja matkustelija.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.