Annaleena Hakola: Vahvistun kun uskallan näyttää oman rajallisuuteni

Pärjäänkö minä perheyrityksemme toimitusjohtajana? Näin Annaleena Hakola pohti, mutta sitten hän ymmärsi voivansa itse päättää, mitä toimitusjohtaja tekee. Eihän hänen edelleenkään tarvitsisi osata kaikkea. Huonekaluja valmistavan Hakolan toimitusjohtajan mielestä työn täytyy olla merkityksellistä – vaikka se tarkoittaisikin joskus puhelinhaastattelun antamista saksalaislehdelle kaksi tuntia synnytyksen jälkeen. Vahvan työmoraalin Annaleena peri lapsuudenkodistaan. Yrittäjyys oli elämäntapa pohjalaisperheelle, jonka lomamatkojenkin yleisin kohde oli Kölnin huonekalumessut.

Kun Annaleena muutama viikko sitten jäätyi kesken Design Weekin tärkeän esiintymisen, sai hän positiivisen palautteen vyöryn. Epäonnistumisen ja häpeän hän on nyt onnistunut kääntämään voimavaraksi ja rohkeudeksi. Me kaikki olemme rajallisia ja se on ihan ok, hän rohkaisee nyt muita ruuhkavuosia eläviä.

Annaleenan kaksi poikaa ovat perineet äitinsä vahvan tahdon. Kun hän katselee sohvatehtaan vanuvarastossa pomppivia lapsiansa, täyttyy hänen sydämensä rakkaudesta. Kuten äitinsäkin he eivät pääse elämässään välttämättä helpolla mutta saavuttavat varmasti paljon.

Seuraa meitä instagramissa @ruuhkavuosirakkautta ja laita podi tilaukseen!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.