Simone Sandell - möt eldsjälarna bakom kulisserna. Del 2 av 3

I sitt arbete som polis och förhörsledare inom avdelningen för grova brott har Simone Sandell genom åren mött många utsatta människor.

Hemma på gården tillsammans med sina hästar tankade hon själv kraft och styrka, och började efterhand fundera på om detta skulle kunna var en plats även för andra att göra detsamma.


Idag driver hon Fridstorp hästverksamhet, som på bara några år etablerat sig som en viktig och uppskattad plats dit barn, unga och vuxna kommer för att må bättre.

För att tillsammans med hästar och gårdens andra djur få hjälp och stöttning att läka och stärkas. Simone har under kort tid fått flera fina utmärkelser, bland annat som Årets Hästvän och även tagit emot kommunens Tillgänglighetspris. Hon är utbildad naturhälsoguide, Lära med Hästar handledare och har gått kurser i Humlamaden-modellen. Hon är också mamma till två flickor, varav en "hemmakämpare". 


I detta avsnitt delar Simone sin resa. Vi pratar givetvis häst och hur hästar kan bidra och göra skillnad. Men vi är också nyfikna på vad krävs för att bygga upp en verksamhet som Fridstorp. Hur gör man? Och ringer även upp en av Simones många klienter för att höra vad Fridstorp har betytt för henne.

Häng med!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.