Paulina Bengtsson - möt eldsjälarna bakom kulisserna. Del 1 av 3

När Paulina Bengtsson var 22 år gammal träffade hon en man som utsatte henne för grova sexuella övergrepp. Han dömdes senare till maxstraffet, 14 års fängelse, och kom att beskrivas som en av Sveriges värsta sexbrottslingar. 


Idag, 22 år senare, driver Paulina Hälsa med Häst. Hästarna var en avgörande pusselbit för att Paulina själv skulle klara av att läka - och leva. Idag tar hon hjälp av sina fyrbenta kollegor för att hjälpa andra. Och hon har på kort tid byggt upp och etablerat en fantastisk verksamhet.


För Gilla Häst podden berättar Paulina delar av sin historia. Vi pratar om hur mörker kan vändas till ljus. Om hopp, livsglädje och såklart hästar. Vill är också nyfikna på - HUR man gör för att komma igång med en verksamhet som Hälsa med Häst. Vilka är målgrupperna som mår bäst av häst? Och hur får man beslutsfattare att fatta galoppen? 


Välkommen till vår andra miniserie för säsongen där vi möter några av alla fantastiska eldsjälar. Praktikerna.De som vill bidra och göra skillnad. Och som gör det - på riktigt!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.