Avsnitt 7: Råd inför formtoppning

Det här avsnittet handlar om viktminskning, fettminskning och formtoppning ur ett hormonellt, strategiskt perspektiv. Jag har personligen inget fitness-fokus längre även om jag tävlat i fitness en kort period för några år sedan, vad som däremot är lite unikt är att jag behållit den fysiken under de 5-6 åren som jag INTE tävlat eller ens haft fokus på det. Det beror på att jag använder mig av min förståelse för hur hormoner fungerar och kan arbeta med dem till min fördel för att ha min tvättbräda utan att arbeta överdrivet mycket för den.


I det här avsnittet förklarar jag hur jag tänker kring formtoppning och fitness och delar med mig av lite strategitips, samt tar upp negativa saker att ta höjd för som annars kan komma att lägga krokben för dig på din fitnessresa.


Berätta gärna vad du tyckte om avsnittet och kom med frågor och feedback. Det är lättast att connecta med mig via bloggen martinajohansson.se eller instagram Nextlevelbiohacking. Köp min senaste bok Hormonstark om du vill lära dig mer om dina hormoner, eller min bok Keto - den kompletta boken om ketogen kost, om du vill äta som jag gör! Båda finns som ljudböcker inlästa av mig!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.