Avsnitt 10: Är du en anti-hacker?

Det här avsnittet handlar om anti-hacking och allt vad det innebär. Vad är anti-hacking? Motsatsen till biohacking, det vill säga motsatsen till att successivt förbättra sig själv med alla medel tillåtna. Anti-hacking handlar om att låta sina dåliga vanor segra och därmed bli lite sämre och lite sjukare för varje år som går. Det kan vara bristande sömnkvalité, en dåligt planerad kost, passiv livsstil, missbruk och beroenden. För att ens kunna börja biohacka behöver anti-hackingen vara under kontroll och i det här avsnittet förklarar jag hur man ska tänka kring det.


Podden är för närvarande osponsrad men om du har ett passande företag som vill sponsra kan du höra av dig! Det går också bra att bli patreon eller swisha valfri summa till: 1231833680. Alla pengar går oavkortat till att skapa mer content (poddavsnitt, blogginlägg, webinarier, kurser osv).


Berätta gärna vad du tyckte om avsnittet och kom med frågor och feedback. Det är lättast att connecta med mig via bloggen martinajohansson.se eller instagram Nextlevelbiohacking. Köp min hormonbok Hormonstark om du vill lära dig mer om hormoner och "hormonhacking", eller min bok Keto - den kompletta boken om ketogen kost, om du vill äta som jag gör! Båda finns som ljudböcker inlästa av mig!


NYA BOKEN HANDBOK I BIOHACKING SLÄPPTES NYLIGEN!--> KÖP DEN HÄR!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.