Peter Wallin, hockeylegendar och entreprenör

Ett tappat telefonnummer hos AIK gjorde att Peter Wallin blev djurgårdare. Det blev starten på en spännande hockeyresa som tog honom hela vägen till proffslivet i NHL och legendariska klubben New York Rangers.


Men det fanns också en baksida, knät gick sönder och efter sju operationer så bestämde sig Peter Wallin att avsluta sin karriär på stående fot. 


Det blev en tuff resa som landade i något helt nytt. Ett företag som bl a hjälpt över 50 elitidrottare att ta sig från toppen inom sin sport till en ny tillvaro. Och som numera hjälper många företag att skapa vinnarkultur.


Det blir naturligtvis mycket snack om ishockey och ledarskap. Inte det du är intresserad av? Stäng inte av, Peter är en fantastisk storyteller!


Men vi pratar också om hur det är att missa en resa i limosine med kissmedlemmen Paul Stanley, vara samtidigt på isen tillsammans med en boxare som hade vaselin i ansiktet, att slåss med Thomas Rundqvist och dela rum veckan efter, köra idiotträning i ett shoppingcenter i Tulsa, att coacha experkommentatorn Niklas Wikegård och varför Peter gillar Göteborg.


Här kommer Peter Wallin!Moderator: Gunnar Oesterreich

Musik: Mattias Klasson/Daniel Olsen

Distribution: Acast

Samarbetspartners: Life Genomics, Gröna Gårdar, Funmed


Hitta allt om podden: 

Websida: https://spannandemoten.se/

Instagram: @spannandemoten

Facebook: https://www.facebook.com/spannandemoten

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gunnar-oesterreich/

Kontakt: gunnar@oesterreich.se eller via sociala medier


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.