6. Triggerbee gör näthandeln mer personlig och relevant

PS-Podden handlar om möten mellan människor på väg, om ekonomi, om näringsliv, drivkrafter, passion, bakslag och genombrott. Följ med Marcus Birro när han möter alla sorters människor som har drivkrafter som gemensam nämnare.


Triggerbees grundare Olof Törnqvist var med och arbetade ihop med Johan Stael von Holstein i slutet av nittiotalet. Nu har han startat Triggerbee och leder företaget tillsammans med Jacob Sjönander.


De arbetar med sk. marketing automation och hjälper företag att bli mer personlig och relevant i den digitala kontakten med nya, blivande eller tidigare kunder. Just personifiering är intressant. En tydlig trend är att man inom näthandel jobbar hårt för att rikta sig till personen, bli mer noggrann och relevant i sin dialog. Helt enkelt få en bra kundupplevelse där varumärket anpassar sin kommunikation efter besökarens tidigare beteende.


Om detta, och om drivkrafter, om passion, nederlag och framgång samtalar PS-Poddens programledare Marcus Birro med Törnqvist och Sjönander från Triggerbee.


Lyssna på avsnittet här.


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.