#296 Copywriting med Mattias Åkerberg

Boken heter "Copyboken - Gör läsare till kunder, förvandla ord till pengar" och gäst är författaren och copywritern Mattias Åkerberg.


Myten säger att copywriters är yrkesgruppen som sitter på reklambyrå och skapar träffsäkra slogans. Hur mycket stämmer det här med verkligheten? Vad går arbetet ut på? Med vad och åt vilka arbetar egentligen en copywriter? Och hur blir man bra på att skriva säljande texter? Det här och mycket mer tas upp i en efterlängtad bok för alla som saknat en heltäckande copybok på svenska.


I programmet pratar vi bl.a. om vad yrket copywriter egentligen innebär. Vi pratar om hur man blir bra på att skriva säljande texter. Och vi pratar om vad som utmärker riktigt bra copy. Lyssna och få en kortversion av boken!

Support this show http://supporter.acast.com/larafranlarda.

Stöd arbetet med podden samtidigt som du får lyssna reklamfritt. För 19kr/mån (15kr + moms) hjälper du till att möjliggöra ett fortsatt arbete. När du signat upp så kommer du får en länk som du kan använda för att lyssna via valfri podcast-app. Du kan när som helst avsluta betalningarna/stödet. https://plus.acast.com/s/larafranlarda.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.