Kok & Kok imellem - Rasmus Kofoed

KOK OG KOK IMELLEM SÆSON 2

“Kok og Kok imellem” startede imens jeg var i karantæne under den 1. lockdown som ren Corona Radio hvor jeg talte med gode gamle kolleger om alt mellem himmel og jord over en telefon forbindelse. 

Her i sæson 2 går jeg lidt grundigere til værks og inviterer de mundbindsklædte kokke hjem i privaten og optager podcasten med det bedste tekniske set-up på lydsiden, med et kamera snurrende under seancen og dygtige mennesker fra @frank-mgtm.dk i kulissen til at sikre at din oplevelse af mine snakke med nogle af landets bedste kokke blik en klokkeklar oplevelse. Tak fordi du lytter med!


Rasmus Kofoed behøver vist ingen nærmere præsentation, men som de fleste der opnår den hæder og berømmelse som det er blevet Rasmus til del, har vejen været lang, bumpet, fedtet og ujævn og det stod vist ikke rigtigt i kortene at Rasmus med tiden skulle blive en af verdens mest hædrede og feterede kokke, kokken der gjorde det umulige og som formentlig bliver den eneste i historien der vinder bronze, sølv og guld til de uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d’Or. konkurrencen er iøvrigt opkaldt efter indstifteren, den franske mesterkok og stamfaderen bag la nouvelle cuisine, Paul Bocuse. ham tænker jeg vi vender tilbage til...


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.