Om att skapa ett aktivt liv för sig själv och för andra: Michaela Fröstad Askergren, #254

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: det är KUL att lyfta fram dom som inte alltid står mitt i rampljuset.

Hon föddes bokstavligt in i livet som entreprenör och när hon för första gången upptäckte Åre hade hon hittat hem - nu bygger hon ett liv och en verksamhet där på riktigt tillsammans med en stor och aktiv familj.

Michaela Fröstad Askergren har skvalpat runt i mina flöden och tankar i flera års tid men det där givna intervjutillfället har inte riktigt uppenbarat sig. Men då jag i slutet av förra året hade anledning att göra en snabb visit i Åre lyckades vi synka min obokade kalender med Michaelas minst sagt späckade och vi kunde spela in en lång, fin intervju i den husbil från Acamp som jag reste i.

Häng med i ett långt samtal om uppväxten på landet och bondgården, med ponnyridningsprojekt i Tomteland i Gesunda, upptäckten av Åre och om att parallellt driva Fors Golf i Stockholm.

Om att bli Teamåkare för Peak Performance, om då hon beslutade sig för att plugga till systemvetare och om dagen då hennes man frågade henne om det inte var dags att flytta till Åre på riktigt.

Historien bakom Arena Run på Friends Arena, varför hon trivs i Åre, varför hon alltid behöver fylla livet med projekt och inte minst om det senaste hjärteprojektet: Åre Ripmon.

Support this show http://supporter.acast.com/husky.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.