13. Omgiven av idioter - färgerna

Denna veckan pratar Ellinor och Sanja om boken "Omgiven av idioter". Det finns nämligen en teori om att vi människor kan kategoriseras in i fyra olika personlighetstyper: röd, blå, gul och grön. Ellinor och Sanja delar med sig av vilken färg dom själva är, men också deras partners, kollegor och chefer. De båda tänker på detta dagligen och avslöjar hur dem har arbetat utifrån denna teorin. Hur dom har dragit nytta avsina egna bästa egenskaper, hur dom imponerar på deras motsatser och hur man kan sälja in vad som helst, till vem som helst.


Detta avsnittet är för dig som arbetar med sälj, ska gå på en arbetsintervju, är olik dina kollegor eller som inte förstår sig på sin partner i alla lägen. För JO, denna teorin har faktiskt förenklat tjejernas liv DRASTISKT!


Alla tror inte på denna teorin och den har blivit kritiserad. Så vill du ha mer fakta så uppmanar vi dig att läsa boken eller om boken på internet. Detta är inget faktaavsnitt ur en objektiv syn, utan vi hänvisar till våra egna liv och ur verkliga relationer.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.