27. Inför Kanadas GP

I veckans podcast berättar Eje Elgh om sin resa till Red Bull Racings högkvarter i England, där Formel 1-experten har fått provköra F1-teamets simulator. "Allt är otroligt likt verkligheten", försäkrar en lyrisk Eje.
Janne Blomqvist och Eje spekulerar vidare om hur söndagens GP i Kanada kommer att gå och förklarar varför den väldigt svåra och ruskigt snabba stop and go-banan Circuit Gilles-Villeneuve är en sådan publikfavorit.
Innan Formel 1 läggs åt sidan till förmån för andra motorsporter, hinner herrarna även med att prata om den fortsatta Pirelli-cirkusen och Force Indias något oväntade framgångar.
Självklart belyser de även Felix Rosenqvists storartade succé i Formel 3. Han vann ju, som bekant, helgens alla tre race och är nu hack i häl ledaren Raffaele Marciello. Två andra svenskar som också florerar i podcasten och som det också har börjat gå bra för är DTM-föraren Mattias Ekström och Rallycross-stjärnan Timmy Hansen. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy