109. Viasat Motors F1-podd - En Kiwi-debut i USA

Veckans F1-podd går så smått över i cowboymode med USA:s GP kommande helg på COTA i Texas. Alltid en höjdpunkt på säsongen med en tripp över atlanten så här på hösten och visst hör väl Formel 1 hemma i USA även om sporten haft svårt att bli den där riktigt nationella angelägenheten i USA.


I USA:s GP får vi också bekanta oss med en ny förare då Nya Zeeländare Brandon Hartley tar över efter Pierre Gasly som istället ska slutföra sin säsong i Japan. Rörigt värre i Toro Rosso och det är inte utan att man undrar vad som pågår egentligen. Oavsett vad ska det bli spännande att följa 27-årige Hartley köra sin debuthelg i Formel 1


Hur går det med Robert Kubica och hans försök att göra comeback? Två tester körda med Williams denna gång men inga nyheter om hur det gick mer än att det gått "bra"


Lyssnarfrågan är tillbaka och denna vecka handlar den om ifall Kevin Magnussen lyckats väcka det danska racingundret på allvar. Kevin Magnussen är en av de absolut största idrottsprofilerna i Danmark just nu och för att ta reda på hur detta ev påverkar återväxten tog Erik Stenborg ett snack med Peters Pålshöj som är programledare för de danska sändningarna från Formel 1 och med mycket god insikt i frågan.


Avslutningsvis ett nytt tips där Janne går på offensiven

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy