182. Viasat Motors F1-podd - Go time down under

Premiärveckorna kommer på löpande band och i veckan handlar det mesta om motorsportens juvel – Formel 1. Med det sagt kan Janne och Erik inte hålla sig ifrån IndyCar heller, men mer om det senare.

Nej, först och främst blickar duon fram emot helgens premiärtävling på Albert Park i Melbourne och festligheterna redan börjat, dels med Netflix dokumentärserie ”Drive to Survive”, men också med F1:s egna ”Season Launch” på Federation Square i centrala Melbourne. En tillställning med goda intentioner, men samtidigt verkar inte alla parter ha köpt in sig på idén. Inte så chockerande kanske, det är ju F1 vi talar om trots allt.

Premiär är det hur som helst och oavsett tycke och smak finns det mycket att se fram emot – för att hålla diskussionerna på en rimlig nivå tar Janne och Erik fram de tre punkter de ser fram emot mest – rivaliteter, specifika team, jubileum och enskilda förare får plats i det ämnet.

Avslutningsvis avhandlas då IndyCar-premiären i St. Petersburg, ett race som gav mersmak, inte minst tack vare Felix Rosenqvists och Marcus Ericssons prestationer. Och just det, den sistnämnde är, faktiskt lite oväntat, på plats i Melbourne som reserv hos Alfa Romeo – mer om det i podden.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy