107. Viasat Motors F1-podd - Verstappens vändning

Veckans avsnitt av F1-podden hänger kvar vid vad som blev ett lite märkligt Malaysiskt GP med Mercedes som favoriter, Ferrari som var snabbast men otursförföljda och där Red Bull gick och vann. Kan detta ha varit vändningen för Max Verstappen?

Erik och Janne pratar även patriotism, hur är vi svenskar egentligenP Stöttar vi våra idrottsmän som man gör i många andra länder? Se på Kevin Magnussen i Danmark, närmast nationalidol eller Max Verstappen som får 80.000 holländare att dra på Formel 1.. i Belgien. Inte riktigt den känslan kring Marcus Ericsson där en del snarast blir provocerade över det faktum att Marcus finns i F1 och inte blir det bättre när resultaten uteblir.

Apropå Kevin Magnussen så samlar han inte på bästa kompisar på gridden.. i söndags fick han Fernando Alonsos vrede över sig och vi vet ju hur relationen är mellan Kmag och Nico Hülkenberg sedan tidigare är och till kategorin människor som inte gillar Nico Hülkenberg sällade sig Janne Blomqvist i helgen. F1-podden berättar varför...

Japans GP kommande helg, speciell plats och banan som i stort sett alla föraran gillar, men en banan som biter ifrån om det vill sig illa.

Podden rundar av med redovisning av tips där det faktiskt blev lite poäng denna helg.. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy