183. Viasat Motors F1-podd – Bottas och “The Racing Drivers Textbook of Excuses”

I veckans avsnitt av Viasat Motors F1-podd är det fullt fokus på premiärhelgen i Melbourne. Till att börja med den Valtteri Bottas som krossade allt motstånd, inklusive sin femfaldiga världsmästare till teamkompis. Är det en ny, mer hänsynslös, finländare vi har att göra med i år? Av svordomarna över teamradion efter målflagg att döma är Janne och Erik benägna att svara ja på den frågan.

Hamilton i sin tur uttryckte att han var lättad att det var en skada på golvet som gjorde avståndet in i mål så pass stort – något som Rickard Rydell (som gästspelar i podden denna vecka) ser som taget rakt ur den oskrivna klassikern ”The Racing Drivers Textbook of Excuses”.

Vidare så lanseras ett nytt nedsnackskoncept i F1-podden, nämligen Jannes och Eriks ”Tre överraskningar och en besvikelse” där en hel radda ämnen får plats – Honda på podiet, Kevin Magnussen, Giovinazzi, Renault och Stroll är bara några exempel.

Duon glömmer inte heller bort att det i helgen är dags för IndyCar igen – denna gång på Circuit of the Americas i Austin, Texas – där det ska bli spännande att se vad Felix Rosenqvist och Marcus Ericsson kan uträtta!


For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy