103. Viasat Motors F1-podd - Vem får köra med Team F1-podden?

I veckans F1-podd söker Janne och Erik en teamkamrat till sitt Team F1-podden.. Vad är då Team F1-podden? Det ger sig när du lyssnar men är du sugen på lite bankörning är detta kanske något för dej..

Förutom detta så blir det givetvis mycket snack om Italiens GP som blev en succé för främst Mercedes, Daniel Ricciardo och arrangören som hade rekordpublik på plats..

Det är ganska precis ett år sedan Liberty Media tog över Formel 1 från de tidigare ägarna med Bernie Ecclestone i spetsen. Vad har man egentligen åstadkommit under dessa tolv månader? Vi tog hjälp av sydafrikanske F1-journalisten Dieter Rencken för att om möjligt få ett svar på den frågan.

En annan fråga många vill ha svar på är hur det blir med Mclaren Honda i framtiden. Mycket står på spel och det är stora krafter igång för att komma med en lösning i frågan, Janne och Erik försöker reda ut vad som gäller.

Avslutningsvis blir det också redovisning av förra veckans tips där Janne, precis som Vettel, nu tappat ledningen For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy