105. Viasat Motors F1-podd - Förlorade möjligheter

Veckans F1-podd hänger såklart kvar vi det som hände i starten av Singapores GP där Sebastian Vettels "SchumacherChop" funkade sådär. Vad betyder detta för VM-fighten och kan Vettel ta tillbaka det han tappade på Lewis Hamilton?

Janne och Erik tittar på de banor som är kvar att köra i år och funderar lite över var Mercedes respektive Ferrari kan ha ett övertag

Honda gjorde en bra tävling senast, Alonsos korta svar på frågan om varför var "no straights". Var detta en engångsföreteelse eller är Honda på gång på allvar nu när samarbetet med Mclaren till slut är över.

Nattsvart helg för Marcus Ericsson och Sauber där både teamet och Ericsson gjorde lite för grova misstag för att det ska vara godkänt.

Grattis säger vi också till vinnaren av vår tävling om att ta en plats i Team F1-podden och få köra långlopp med Janne och Erik på Gelleråsen om nu Eriks fru inte får för sig att föda barn mitt i alltihopa.. då kanske vi kallar in en reserv:).

Tippningen är knappt värd att redovisa men det görs ändå.. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy