11. Viasat Motors Podcast - 29/11/12

I det sista avsnittet av Viasat Motors podcast talar Janne Blomqvist och Eje Elgh om Formel 1-avslutningen i Brasilien i helgen där Sebastian Vettel säkrade sin tredje VM-titel i rad.
De avhandlar allt det viktigaste i det redan klassiska loppet på Interlagos inklusive den mycket debatterade situationen där Vettel antagits köra om Toro Rossos Jean-Eric Vergne under gulflagg - hur ser de egentligen på den? Dessutom blickas det redan nu framåt mot F1-säsongen 2013. Många team har redan klart med förare men det finns några styrningar kvar och vem kommer egentligen återfinnas var?
Men det talas inte bara Formel 1 då Janne och Eje även tar upp det senaste runt våra svenska racingtalanger, hur kommer 2013 se ut för dem?
Sist men inte minst fokuserar de även på F1 i båtracing där Viasat Motor kommer sända de sista två deltävlingarna för säsongen live samt 24-timmarstävlingen i Dubai i mitten av januari.

Sista avsnittet av podcasten som sagt, det har varit extremt roligt att intresset varit så stort och vi hoppas... For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy