5. Viasat Motors Podcast - 18/10/12

I helgen är det dags för final i DTM på Hockenheim och därför har Janne Blomqvist och Eje Elgh lite extra fokus på DTM i veckans podcast. När det dessutom kommit fram stora nyheter rörande DTM och det japanska Super GT-mästerskapet så passade vi på att slå en signal till svenske racingstjärnan Björn Wirdheim (som numer kör i Super GT-serien för Nissan) för att höra mer om den saken. Björn bjuder också på en lite större inblick i japansk racing i allmänhet, sammanfattningsvis kan man väl säga att det är lite olika filosofier inom sporten där borta jämfört med i Europa. Frasen 'Lost in Translation' ligger ganska nära till hands.
Formel 1 har vi inte heller glömt bort och det bjuds bland annat på tankar runt att Felipe Massa fått nytt förtroende i Ferrari samt om det verkligen är så att Sebastian Vettel kommer ansluta till teamet från Maranello till 2014, Janne och Eje är hur som helst inte helt överens i frågan kan man väl säga.
Och just det, att söka mediavisum inför USA:s GP i Austin har inte heller visat... For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy