112. Viasat Motors F1-podd - Allt är sig likt

Ferrari hotar med att dra sig ur Formel 1, med andra ord är saker och ting precis som vanligt för detta har vi hört förr när det diskuteras förändringar inom Formel 1.


Något vi också hört förut är att Felipe Massa ska sluta i Formel 1. Förra året kom beskedet lagom till Brasiliens GP men vi vet ju alla vad som sedan hände. Nu har Felipe återigen meddelat att han lägger av, denna gång är det troligen på riktigt.


Motortillverkarna verkar inte helt nöjda med de senaste förslagen kring de förändringar i motorreglementet. Samtidigt måste FIA ta hänsyn till vad eventuellt nya aktörer vill. En fin balansgång som inte är helt lätt för de ansvariga.


Red Bull är i storform med seger i två av de senaste fyra loppen, detta samtidigt som Renaultmotorn (som Red Bull använder) verkar mer oberäknelig än någonsin, hur hänger det ihop?


Brasiliens GP, en ny höjdare? Banan ligger åtminstone på 800 meters höjd över havet och även om det inte påverkar tillnärmelsevis lika mycket som senast i Mexiko med sina dryga 2200 meter så är det ändå en speciell banan där vädret många gånger haft en avgörande roll.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy