108. Viasat Motors F1-podd - Är VM avgjort?

Veckans F1-podd konstaterar att fighten om årets VM-titel nog är över med Sebastian Vettels havererade tändstift på Suzuka.

Carlos Sainz gjorde sitt sista race för Toro Rosso i Japan och står nu inför nya utmaningar hos Renault. Tappade han gaisten litegrann i sitt sista race för Red Bulls juniorteam, han bröt åtminstone tidigt efter en avåkning.

Självklart spekulerar podden också lite i vem som ersätter Carlos Sainz i Toro Rosso då det inte verkar helt klart om Pierre Gasly kör klart Superformulamästerskapet i Japan eller fortsätter med Formel 1 i Austin.

F1-podden säger även tack och adjö till Jolyon Palmer som gjorde sitt sista lopp för Renault och nu går mot en osäker framtid, inte minst när det gäller F1-karriären.

Janne och Erik funderar också lite över Marcus Ericsson och hans insats i Japan som började så bra men som slutade så tråkigt.

Vad man absolut inte heller får missa är också reportaget från Gelleråsen där Janne och Erik med sitt team F1-podden körde ett 3-timmars lopp med en lycklig vinnare i tävlingen om vem som skulle bli tredjeförare. Hör hur det äventyret slutade.
For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy