35. "Vi har en idrottsminister som hatar fotboll"

Medverkande: Claes Andersson, Frida Fagerlund & Bojan Djordjic

Manchester Citys mittback Aymeric Laporte har fått grönt ljus att byta landslagstillhörighet, från det franska till det spanska, "Synd att Janne inte högg, kanske har han en avlägsen svensk släkting".

Londonderbyt i onsdags bjöd Chelsea på en rejäl bjudning, uddlös offensiv, besviken Tuchel, men det var vinnarna som hade en förbannad tränare, missnöjd lagkapten och ett anfallsspel som hade mycket att önska. Frida kommer till Mikel Artetas försvar när Claes tycker att han "... tappade det lite" under intervjun efter vinsten.

Liverpool var uträknade, men efter segern igår så lever hoppet om Champions League, kan de klara av det?

Manchester City blev mästare i veckan, vi hör vad Guardiola och Fernandinho hade att säga om säsongen. Är det Peps år? "Behövs en bra kock trots att du har världens bästa ingredienser".

Magdalena Erikssons Chelsea spelar om Champions League-bucklan mot Barcelona i Göteborg på söndag. "Tror att de som inte har sett Barcelona spela, kommer bli väldigt förvånade". Faktum att även den här matchen är publiklös upprör Bojan och när får vi se en Emma Hayes, Chelseatränaren, leda ett herrlag?


Sparka igång Viaplay Fotboll Podcast.