37. De Gea psykade sig själv!

Medverkande: Claes Andersson, Frida Fagerlund & Bojan Djordjic

En tung och svidande strafförlust för Ole Gunnar Solskjaer och Manchester United, får det konsekvenser för norrmannen? "Tomhetskänsla efter Europa League-finalen".

Senaste nytt och tränarkarusellen lever i symbios. Conte lämnar Inter, Zidane lämnar Real Madrid men kanske mest förbryllande av allt, Pochettino vill tillbaka till Tottenham "Inga bra vibbar". Det finns dock en spelare som Bojan gärna ser i Premier League "Han ska inte slösas på Ligue 1".

Vi blickar självklart fram emot helgens Champions League-final i en intervju med Thomas Tuchel. Den helengelska sammandrabbningen lär blir "målsnål". Beviset: Londonlagets skyttekung innehar "... det lägsta interna målrekordet Chelsea haft sedan andra världskriget".

180 miljoner pund, det är vad Premier League-platsen är värd när Brentford-Swansea möts i play-off-finalen på lördag, ska det "Mest skandinaviska laget i hela världen" Brentford, bryta play-off-förbannelsen?

Det är inte bara rörigt på transfermarknaden men även i I Like Radio-studion där Frida pratar svengelska och Bojan kräver censur när Claes vill att Big Sam ska träna ett visst lag...


Detta och mer i Viaplay Fotboll Podcast.