31. Prinsens utpressning och Bojans comeback

Medverkande: Claes Andersson, Frida Fagerlund & Bojan Djordjic

Frida tar oss igenom ett riktigt stökigt sociala medie-svep i Senaste Nytt.

Manchester City-PSG och Real Madrid-Chelsea, där har vi semifinalerna i Champions League, vilka tar hem det?

Det är ett bra tag tills transferfönstret öppnar men ryktena är i full igång, var hamnar Kane, Mbappé, Messi och Håland?
Många tankar dyker upp inför Silly Season: Vad ska Barca värva? Var hamnar Agüero? Tänk Kane i i City! Mbappé måste till Real!

FA-Cup semifinalerna närmar sig och vi bjuder på en intervju med Nathan Tella i Southampton som ska ställas mot Brendan Rogers Leicester. Den andra semifinalen mellan Chelsea och Manchester City tycker både Bojan och Frida redan är avgjord då Chelsea saknar sin centrala spelmotor, Mateo Kovacic på grund av skada.

Leeds bragd mot Manchester City då man vann med en man mindre var mycket tack vare fotbollsfilosofen Marcela Bielsa. Denne tränare som har en väldigt fin relation med sina spelare, en av dem är Kalvin Phillips som i intervjun berättar om en speciell present han fick av Bielsa när han blev kallad till sin första landskamp.

Pubarna har öppnat i London och det märks under Senaste Nytt. Bojan blir sugen på spel i Trelleborg efter att den forne Liverpoolspelaren Djibril Cissé gjort comeback och gått om honom i antal klubbar. Claes lovar att kolla på varje match om det blir verklighet, ett löfte som inte går hem hos Bojan "Du ljuger för svenska folket".


Sparka igång det senaste avsnittet av Viaplay Fotboll Podcast.