33. "PR-trick för Spotify"

Medverkande: Claes Andersson, Frida Fagerlund & Bojan Djordjic

Första semifinalerna i Champions League är spelade, å det är fördel City och Chelsea. "El Cashico" som semifinalen mellan PSG och Manchester City benämns ställer oss undrande till "Vem som skulle vara den absolut värsta ägaren för en fotbollsklubb?". Spotifyägaren Daniel Ek kommer lägga ett bud på 1,8 miljarder pund för Arsenal, kommer ägaren Stan Kroenke sälja? Är Ek som gedigen Arsenalsupporter en drömägare för klubben? "Vi har inte haft dessa historier".

Leicester tar ännu ett kliv mot Champions League efter segern mot Crystal Palace och Kelechi "Senior Man" Iheanacho pekas ut som en av anledningarna. Hör Fridas anekdot om Iheanachos pappa som vägrade stå i kylan.

Vi har en intervju med Paul Pogba inför mötet med Liverpool där han berättar om sin unika relation till mittfältskamraten Bruno Fernandes "Vi pratar italienska".

Det spekuleras i om Frida har blivit för stor för podden efter sitt Ken Sema-reportage. Alan Shearer och Thierry Henry är numera medlemmar i Premier Leagues Hall of Fame men Bojan har en egen lista över Hall of Fame-kandidater.


Sparka igång det 33:e avsnittet av Viaplay Fotboll Podcast.