Snowracer

När jag var 10 år då fick jag en snowracer i julklapp. Den var blå, hade de nya breda skenorna och en sportig ratt. Jag kom ihåg att jag inte ens kunde vänta in morgondagen utan trots att det var mörkt ute på julafton så drog man med sig den till närmaste snöhög eller pulkabacke. Där visade det sig att jag inte var ensam om att har rivit upp pappret på ett stort paket under granen.
Snowracer, ja men det är väl klart att jag pratar om snowracer.  Ja det var det som gällde i vår pulkabacke. Och just Snowracer.. ja det är ett varumärke. Och vad passar inte bättre än att göra en liten tripp runt just det i detta vinteranpassade avsnitt.
Medverkar i detta avsnitt
Erik Brunnegård - Nostalgiker
Niclas Bentzer - Stiga Snowracer Cup
Fredrik HQ Hallqvist - Urton Open
Simon Ax - Snowboardproffs
Vi tar mer än gärna emot kommentarer och tips. Allt för att kunna göra den här podden bättre och bättre.
Kontakt
Email | Facebook | Instagram
Om Varumärket
Podden Varumärket är serien där vi i varje avsnitt grottar ner oss i ett specifikt varumärke. Tillsammans med gäster kommer vi tala högt och lågt om avsnittets varumärke. Det blir historik, känslor och minnen samt hur det ser ut idag. Det kommer bli skoj, ploj och kanske också lite allvar och fördjupningar. Vi får på det här sättet en inblick i varför varumärket blev så stort och igenkänt som det är.
Mer om Varumärket på www.landetreklam.se/varumarket/
Övrig credits: Mikael Parkvall, Mattias Westerberg på Stiga Sports AB, Marwin Brandt