14. Paul Svensson: Kock, Återvinnare och Hållbarhetsaktivist

Paul är en av Sveriges främsta kockar som både vunnit flera priser, skrivit kokböcker och medverkat i flera TV-program. Han är också väldigt aktiv inom hållbarhetsfrågan och har blivit något av en frontfigur i matsvinnsfrågan där han skapar njutningsfulla rätter av ingredienser andra med mindre fantasi och kompetens skulle betraktat som skräp. Han har blivit en person som jag verkligen ser upp till och som jag är stolt över att kunna kalla min vän.


Dagens avsnitt är en live podcast inspelad med ca 100 personer i publiken på Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Det var premiär för oss och något måste ju nästan gå fel, så under en period blir ljudkvaliteten sämre på grund av att datorns batteri dog. Den byttes dock ut så sen blir ljudet bra igen.


Samtalet spänner över flera viktiga ämnen men vi lyckades hålla det på en avslappnad nivå vilket jag tror du som lyssnar kommer uppskatta. Det här var första livepodden men fler kommer eftersom responsen från publiken var fantastisk. Välkommen att ta del av mitt samtal med Paul!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy