26. Food Pharmacy: Bli En Näringsjägare! Short

Om det är något avsnitt av Vägen mot Paradiset du inte får missa så är det det här! Jag träffar Lina och Mia på Food Pharmacy, något jag sett fram emot redan innan jag startade podden eftersom jag varit ett “Fan” länge! 


De är hyperaktuella genom deras senaste bok “Näringsjägaren” som släpptes för bara några veckor sedan, och jag kan lova att det är en riktigt bra bok fullspäckad med lättillgänglig forskning, tips och inspiration som kommer hjälpa både dig och familjen att leva mer hälsosamt och hållbart. 

 

I dagens samtal går vi igenom matens betydelse för hälsan och för planeten. Utmaningarna Mia och Lina möter i sin vardag och de enorma möjligheter som finns för oss alla om vi tar till oss deras budskap. Vi pratar också om politik och varför förändring kräver att vi jobbar tillsammans. Vi pratar fetma, fibrer och antibiotikaresistens. Och vi går igenom deras briljanta modell Näringsjägarkompassen som jag önskar att jag själv kommit på :-) 

 

Det här är stort. För mig. Och det blir ett härligt samtal mellan oss ”hälsoaktivister” som från våra respektive utgångspunkter gör allt vi kan för att skapa en bättre framtid för våra barn och vår planet. Och jag vågar lova att du kommer gilla det här avsnittet. Det känns lite som ett avstamp för podcasten att svinga sig upp ett par nivåer där vi verkligen kan nå ut till fler personer och berätta om vårt viktiga budskap som både Food Pharmacy och jag med Paradiset står bakom.

 

Det jag ber dig som lyssnar om är att dela avsnittet med dina vänner. Det är för viktigt för att hålla för sig själv! Och följ gärna den här podcasten på Itunes för det kommer fler superintressanta och härliga personer nu här i höst som du bara inte får missa.

Support till showen http://supporter.acast.com/vagenmotparadiset.


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.