S2A34 Sommarprat med Jonna Olsson

Det blir inte alltid som man tänkt sig och avsnittet jag skulle släppa kunde jag inte släppa av en speciell anledning, så jag satt mig ner och funderade... ja varför gör jag inte en liten berättelse, ett slags "sommarprat".. där jag kopplar ihop endel av det podden handlar om. Utifrån mig själv.

Genom att dela några små delar av min historia, kanske jag kan inspirera just dig, att bryta dina gamla mönster och kanske... få nån av er att skapa några nya bättre mönster.

När ett mönster sitter .. då kan de sitta djup. Och du gör om samma saker om och om igen. De går dag ut och dag in och du kommer ingen vart, kanske handlar det om ett beteende på jobbet? Ett beteende i skolan, ett beteende i relationer.

Du ställer dig frågor som - varför just jag? Kan inte jag göra så? Vill ingen vara med mig? Varför blir det aldrig så för mig? Alla har olika frågor, men vi utsätts för ungefär samma känslor. Våra signalsubstanser reagerar, nervsystemet kickar igång och ibland går det för långt, vi behöver göra en förändring. 


När du gör en förändring med dig själv, så förändrar du också världen runt omkring dig.

När du börjar se dig själv med kärleksfulla ögon, kommer också mötet med människan bli något annat, Något varmare, något finare och enklare.


Jag är otroligt passionerad i att prata om kroppen som helhet. Jag vet att det går att bryta mönster, jag vill också förmedla det. Ju mer jag kan dela ur mina egna händelser i livet, ju mer kan jag också hjälpa just dig.

Att inte agera utifrån ilska och frustration utan agera med kärlek och omtanke samt titta ur ett större perspektiv. Kan skapa stora förändringar i våra liv... och detta smittar av sig.


I kommande Del 3 så kommer vi prata mer om Hormoner, Mineraler och vitaminer samt medberoende, personligheter.

vi kommer prata om Träning, viktiga delar att tänka på, fysisk aktivitet, mat som medicin och mycket mer.


Kom gärna med frågor och var med i snacket som kommer fortsätta i DEL 3.

Mer finner ni på INSTAGRAM @vadsadusadu.se


Nu tar jag en liten paus och är tillbaka igen om ett litet tag.

Puss & Kram


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.