Dotcom, Lenin og feilslått shipping-short

Vanligvis diskuterer vi markedet og ulike investeringscase her i Utbytte-podkasten. Det skal vi fortsette med, men nå i sommerferien gjør vi en aldri så liten vri. Gjennom juli og første halvdel av august skal dere få høre fra flere DNB-eksperter som vil dele en personlig aksjehistorie med oss. 


Du vil få høre om både investeringstabber og suksessfulle trades. Og forhåpentligvis vil du som lytter ikke bare sitte igjen med en god historie, men også noen relevante poenger som kan komme til nytte når du gjør dine egne investeringer. 


I denne episoden møter du Paul Harper, aksjestrateg i DNB Markets og fast gjest i Utbytte-podkasten. Paul har to aksjehistorier han deler fra slutten av 90- og tidlig 2000-tallet. Den gang var han telekomanalytiker, først i Morgan Stanley og deretter Bear Stearns i London. Det er en del fellestrekk med den tiden og nå: Høy prising, mange nye børsnoteringer og snakk om «this time its different». Paul forteller om både telekom, shipping og trekker frem et Lenin-sitat. 


Produsent: Iver Neset, DNB Markets


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.