Trailer: Utbildningspodden – snart kör vi igång!

Nu kan vi stolt presentera Utbildningspodden – podcasten för dig som ska välja utbildning. Att välja utbildning är ett av de svåraste valen i livet och med den här podden vill vi göra det valet lite enklare. Vad ska jag bli? Vad ska jag utbilda mig till? Vilka jobb kommer att finnas i framtiden? Ska jag utbilda mig på universitet, högskola eller yrkeshögskola - och vad är egentligen skillnaden?

 

I den första säsongen av Utbildningspodden så bjuder vi på fyra fristående avsnitt: "Att ta steget, "Lön", "Yh vs Universitet" och "Framtidsyrken". I varje avsnitt så kommer vi att möta personer och experter som med relevant erfarenhet inspirerar och guidar oss inom de olika områdena.


Om du vill fortsätta diskussionen, eller kanske prata med andra som är i samma sits som du, så har vi startat Facebook-gruppen “Välja utbildning”. Gå med där! Och du - stort lycka till med ditt utbildningsval.


Programledare för Utbildningspodden är Martina Lindgren och Johanna Lyngarth. Podcasten produceras av Gustav Nord på Flip-Flop Interactive. Utgivare är Nackademin, ett utbildningsföretag som bland annat bedriver yrkeshögskoleutbildningar i Stockholm och Uppsala.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.