Avsnitt 25: Tarot-horoskop vecka 21 (2020)

Vad ligger i luften vecka 21 (2020). Vad ska du tänka på i veckan och vad ska du göra för att få en andlig utveckling hos dig själv.


Det finns alltid en andlig energi som ligger i luften kollektivt när det är gynnsamma energier ska man göra de stora projekten och när det ligger en tyngre känsla i luften så ligger du lite lågt i ditt agerande.


Vill du lära dig att lägga tarot-kort så kan du lära dig det via Webinar, vi träffas via dator/platta/mobil du lär dig på en dag läs mer här https://www.solkarina.se/produkt/tarot-grundkurs-via-zoom/ Jag har stor erfarenhet att guida människor att lära sig Tarot.


Jag heter Solkarina och arbetar som andlig lärare och inspiratör i Sverige sedan 1989. Jag har skrivit mer än 20 böcker om andlighet och personlig utveckling och utbildar i flertalet mångdimensionella metoder i Sverige. Du hittar mig på solkarina.se och reikitidningen.se jag finns också på Instagram och facebook anslut gärna


Mina 2 andra poddar är Solkarina Sinnligkunskap och Reikipodden de finns också på Itunes, Spotify och i alla appar


Min vision är att alla människor ska hitta sitt eget instrument och leva i harmoni med sig själva och sin omvärld. Det är min innerligaste önskan att vi alla ska se möjligheterna i varje ögonblick och leva ett kärleksfullt liv i glädje, inspiration och med livskvalitet. 


Du kan prenumerera på mitt tarot-horoskop genom att lägga till mig på itunes-spotify eller i acast appen


www.solkarina.se

www.reikitidningen.se


Prenumerera på min andliga portal https://www.solkarina.se/portal/


Föreläsningar på Youtube https://www.youtube.com/user/sinnligkunskap


Allt gott / Solkarina Sinnligkunskap


*******


Kontakt solkarina@sinnligkunskap.com


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.