Cecilia Daun Wennborg - en av Sveriges mest meriterade styrelsearbetare!

Varmt välkommen till podden "Styrelsesnack med Malin & Petra". Podden som handlar om styrelsearbete och bolagsstyrning. Vi som kör podden heter Malin Persson och Petra Palmgren Lindwall och arbetar professionellt som styrelsearbetare. 


I det här avsnittet har vi bjudit in erfarna och välmeriterade professionella styrelsearbetaren Cecilia Daun Wennborg. Cecilia valde att efter en lång karriär som chef och ledare växla över till att bli styrelsearbetare till yrket. Cecilia har 20 års erfarenhet av styrelseuppdrag, främst från noterade bolag.


Cecilia delar med sig generöst av sina erfarenheter i styrelseuppdrag. Hon har bland annat varit engagerad i styrelsen för ICA-gruppen, ett uppdrag hon nyligen lämnade efter 16 år. Ett arbete som Cecilia initierade i sitt ICA-uppdrag var att etablera ett Hållbarhetsutskott. Vad var bakgrunden till det och vad gör man i ett sådant utskott? Vi frågar Cecilia om sin gedigna erfarenhet av Revisionsutskottsarbete samt att hon berättar om styrelsens arbete när ett bolag får ett bud på att bli utköpta från börsen. 


Trevligt lyssnande önskar Malin & Petra

 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.