Studio Allsvenskans Bibel del 5

Studio Allsvenskan finns även på Patreon, där du får ALLA våra avsnitt reklamfritt direkt efter inspelning. Dessutom får du tillgång till våra exklusiva poddserier där vi släpper avsnitt tisdag till fredag varje vecka. Bli medlem här!


Studio Allsvenskans stora Bibel har nått sin sista del!

Idag med avsnitt 5.


Det handlar om de regerande mästarna BK Häcken. Kan de försvara sitt guld från i fjol? Vad kan vi förvänta oss? Hur ser nästa steg ut?

Krönika signerad Birro, betyg på alla lagdelar och intervju med Per-Mathias Högmo.


Sedan blir det en lång och kärleksfull krönika om Listerlandet och Mjällby AIF innan vi kastar oss över betygen och resonemangen runt laget och säsongen.

Hör intervjuerna med den gladaste duon på hela upptaktsträffen i form av tränare Anders Torstensson och försvarsgeneralen Tom Pettersson.


Vi har även träffat Henrik Rydström, som har lämnat tryggheten i Kalmar för pressen i Malmö FF, och Anders Christiansen för att höra om Allsvenskan 2023 för MFF:s del. Krönika och betyg på samtliga lagdelar också givetvis.


Dessutom blir det förstås krönika, analys och betyg på IFK Värnamo. Kommer det bli "det tuffa andra året i Allsvenskan" för smålänningarna? Vi hör med tränare Kim Hellberg och trotjänaren Freddy Winsth.


Till helgen drar det igång. Nu är det nära. Vrid upp temperaturen ännu ett snäpp med Studio Allsvenskans allsvenska Bibel, avsnitt 5.


Följ Studio Allsvenskan på sociala medier: 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.