Studio Allsvenskans Bibel del 1

Studio Allsvenskan finns även på Patreon, där du får ALLA våra avsnitt reklamfritt direkt efter inspelning. Dessutom får du tillgång till våra exklusiva poddserier där vi släpper avsnitt tisdag till fredag varje vecka. Bli medlem här!


Den allsvenska premiären är en hal isfläck ifrån oss!!!

Vi ger er Studio Allsvenskans stora Bibel. Hela veckan portionerar vi ut avsnitt om alla lag.

Vi tar tre lag per avsnitt och ger er nyskrivna krönikor signerade Birro, analyser av Henke och Hugo, betyg på varenda lagdel samt tränare och givetvis också två intervjuer per lag med både tränare och spelare från den allsvenska upptaktsträffen.


I första avsnittet handlar det om AIK under Andreas Brännström. Hur bra är laget egentligen i år? Behöver vi vara oroliga för försvarsspelet? Hur bra är egentligen offensiven i år? Nya intervjuer också, med Brännström och Jimmy Durmaz.


Därefter kammar vi oss och tar pendeln till Uppsala och Sirius. Kommer Mattiasson få ordning på de här? Är de bra eller snöfall i april? Vilka betyg sätter vi på de olika lagdelarna i Sirius och hur eniga är vi egentligen? Intervjuer med nya huvudtränaren Christer Mattiasson och Marcus Mathisen.


Det handlar också om Brommapojkarna. Hugo tror inte laget tar fler än tio poäng men får mothugg av både Henke och Birro som fattar att det blir tufft men att spelare som Oscar Linnér och Oscar Pettersson ändå har alla chanser att stöka till det lite.

Betyg på alla lagdelar och nya intervjuer med Andreas Engelmark och Gustav Sandberg Magnusson.


Missa inte Studio Allsvenskans stora Bibel där första avsnittet finns ute för alla nu.


Följ Studio Allsvenskan på sociala medier: 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.