Studio Allsvenskans Bibel del 2

Studio Allsvenskan finns även på Patreon, där du får ALLA våra avsnitt reklamfritt direkt efter inspelning. Dessutom får du tillgång till våra exklusiva poddserier där vi släpper avsnitt tisdag till fredag varje vecka. Bli medlem här!


Studio Allsvenskans Bibel Del 2 är här.

I det här avsnittet handlar det om Djurgården, IFK Norrköping och Halmstad BK.

Det är nyskrivna krönikor av Birro, analyser och betyg på samtliga lagdelar från Hugo och Henke (och alla är inte alltid överens) och så två intervjuer, med tränare och spelare på alla lag.


Djurgården är tippade som vinnare i år. Hur reagerar laget på favoritskapet? Kommer Victor vara okej med att inte alltid spela? Intervju med Thomas Lagerlöf och Mange Eriksson.


Birro älskar ju Glen Riddersholm och det uppstår viss friktion när vi kommer till betyg på honom... Hur svajigt är egentligen lagets försvarsspel? Hur långt är tålamodet i Norrköping om och när det brinner till? Intervjuer med den gode Glen och Totte Nyman.


Halmstad BK är tillbaka och vi har pratat med både Magnus Haglund och Sveriges yngsta lagkapten, Andreas "tidlös" Johansson. Kommer HBK räcka till i år? Vad krävs för att de ska fixa det allsvenska kontraktet?


Studio Allsvenskans klassiska Bibel del 2 är ute för alla.


Följ Studio Allsvenskan på sociala medier: 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.